BBViewer 2.3.0 beta 2

Tähän päivitykseen olen lisännyt klipit. Oikean hiiren menu ja PIP ikkunoiden raahaus toimii myös nyt normaalisti. Lisäksi korjasin kirjautumis ongelmia ja muita bugeja. En ole vielä keksinyt miten ääniä voisi kontrolloida mutta yritän löytää ratkaisun siihen.

klipit

BBViewer 2.3.0 beta 2
Lataa asennusohjelma (2.5Mt) (Suositus)
Lataa ZIP (2.7Mt)

Vanhan version päivitys:
Valitse BBViewerin asetukset valikosta: Päivitykset->Tarkista päivitykset

11 kommenttia:

  1. Raskas on tuo silverlight katsoa tuollakin ohjelmalla. maikkarilla ei välitetä lainkaan läppäri eikä vanhojen koneiden käyttäjistä joilla ei kenties ole muistia pyörittää raskaita silvereitä. Viewer onneksi on helposti suljettavissa kun lämmöt koneessa nousee ja muisti haahuilee 99%. Kiitos kuitenkin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, tämä toimii _paljon_ paremmin kuin Katsomo, mutta päivityksen jälkeen Avast antivirus suosittelee avaamaan ohjelman sandboxissa, koska se on jostain syystä epäilyttävä. Minkään muiden ohjelmien kohdalla ei ole tullut samaa varoitusta eikä Avast myöskään löytänyt tiedostoista viruksia tai muuta. Mistä mahtaa johtua?

    VastaaPoista
  3. Päivityksen jälkeen kuvaa ei tullut, mutta kameran vaihto auttoi.

    VastaaPoista
  4. "Avast antivirus suosittelee avaamaan ohjelman sandboxissa..."

    Tämä todennäköisesti johtuu BBViewerin päivityksessä käytettävästä tekniikasta. BBViewer päivittää itse itsensä kun yleensä siihen käytetään erillistä päivitys ohjelmaa. Mitään vaarallista siinä tekniikassa ei ole joten Avast ylireagoi tässä tapauksessa.

    Tässä vielä VirusTotal tulos uusimmasta versiosta: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=47ee899333f3707d9ea137c3c983049911940522cee4c019c5f4df7b05a089bf-1315351762

    VastaaPoista
  5. Oisko mahdollista saada nauhoiutus toiminto?

    VastaaPoista
  6. klipit toimi ainakin mulla vain sen aikaa että kerkesin extran katsoa eilen, sen jälkeen on aina tullut vain 4001 erroria.

    VastaaPoista
  7. Videoarkiston klipit antaa 4001 erroria

    VastaaPoista
  8. Yritän korjata ton 4001 virheen mahdollisimman pian.

    VastaaPoista
  9. BBviewer kokoruututilassa toisessa näytössä (telkkarissa), jolloin ruutuun tulee keskelle punainen "kehys". Poistuu, kun ottaa kokoruudusta pois ja laittaa takaisin, mutta ilmestyy takaisin hetken päästä.

    VastaaPoista
  10. BB-viewer pottuilee minun läppärissäni,eli korjatkaa asia nyt pian ...kitos..t.m,j

    VastaaPoista