BBViewer 2.2.0 beta 5

Uusi versio, vihdoin ja viimein. Olen poistanut IE:n InfoCenteristä, sen pitäisi poistaa kaatumis ongelmat jotka tulivat beta 4:n myötä. Uusimmat kuva galleriat toimivat myös nyt. Videoarkisto on myös korjattu. 24/7:n vaativien klippien perässä on * merkki. Lisäsin myös “Tehtävät” osion Info Centeriin.

bbviewer_2010_8

Tämä versio käynnistää automaattisesti seuraavan klipin Videoarkistosta kun edellinen loppuu.

 

BBViewer 2.2.0 beta 5
Lataa asennusohjelma (12.2Mt) (Suositus)
Lataa ZIP (14.1Mt)

BBViewer 2.2.0 beta 5 (ilman VLC:tä)
Lataa asennusohjelma (1.26Mt)
Lataa ZIP (1.39Mt)

Vanhan version päivitys:
Valitse BBViewerin asetukset valikosta: Päivitykset->Tarkista päivitykset

12 kommenttia:

  1. Jebo, tässäkin surkeassa BB-kaudessa on BBViewer parasta. Kiitokset taas!

    VastaaPoista
  2. Todella, surkea kausi, hyvä softa.

    Yksi ehdotus olisi: kontekstivalikkoon mahdollisuus vaihtaa pääkuva ja pip-kuva keskenään. Kun näkisi pip-kuvassa jotain mielenkiintoista (melko epätodennäistä tällä kaudella tosin), niin voisi klikata pip-kuvaa oikealla napilla ja valita siitä vaihdon.

    VastaaPoista
  3. Viewer on parhautta ollut jo monta vuotta. Kertoo tuotannon tasosta.

    Itsellä Multiview käytössä, jossa ylärivissä on viisi pientä ikkunaa(DC2-Mix) ja alhaalla yksi iso, lähes ruudunkokoinen, DC1. Juuh kesti hetken ennenkuin tajusin miten järjestää multiviewn ikkunat noin :-)

    Minä myös aina toivonut, että tuplaklikatessa ylärivistä pientä ikkunaa tämä pienessä ikkunassa ollut feedi vaihtuisi isoon näkymään alle ja edellinen iso näkymä vaihtuisi pieneksi yläriviin.

    Nyt saa pienen näkymän ylärivistä isonnettua tuplaklikkaamalla fullscreen-moodiin, mutta tällöin ei näe muita feedejä.

    Jep arvatenkin vähintään hyvin työläs toteuttaa tuollainen.

    BBViewer rocks!

    VastaaPoista
  4. Kameroiden päittäin vaihtaminen PIP:ssä ja Mosaiikissa on jotain minkä itse haluaisin käyttöön myös. Teoriassa yksinkertainen juttu mutta käytännössä ei niinkään koska vieweriä ei ole alunperin suunniteltu tukemaan moista toimintoa.

    Suunnitelmissa on koodata mosaiikki uudestaan koska nykyinen toteutus on todella huono. Olen myös ajatellut kamera valitsimen lisäämistä joka toimisi kuten yllä mainitussa viestissä mainittiin (yksi iso, 5 pientä).

    PIP oli alunperin tarkoitus toteuttaa siten että tuplaklikkauksella voi kamerat vaihtaa päittäin. Yritän vielä saada sen toimimaan.

    VastaaPoista
  5. Moikka,

    Päivittelin tässä vasta tuoreimpaan, beta 5, versioon beta 3:sta.

    Mosaiikissa aiemmin tuplaklikkasi kokoruutumoodin päälle, hiirenpyörällä sääti volyymin sopivaksi ja tuplaklikkasi takaisin mosaiikkiin. Tämä oli itselle kätevämäpi/nopeampi tapa kuin alkaa etsiä volyyminsäätöä alareunan kontrolleista.

    Tässä beta 5:ssa sama ei näemmä toimi. Kokoruutumoodissa onnistuu kyllä säätää volyymia yhä, mutta tuplaklikatessa takaisin mosaikkiin palautuu volyymitasot siihen mitä ne olivat ennen kokoruutumoodiin siirtymistä. Aiempi oli paljon kätevämpi itselleni ainakin.

    Onko tämä joku tietoinen muutos ja johtuu BBWiewerin tästä versiosta? (Vai mahdolliseti jokun viewerin käyttämän ohjelman päivityksen tulosta?)

    Beta 3 kai pitää laittaa takaisin tai jotain...

    VastaaPoista
  6. "Onko tämä joku tietoinen muutos ja johtuu BBWiewerin tästä versiosta?"

    Ei ole tietoinen muutos, se on odottamaton sivuvaikutus toisesta muutoksesta.

    Mosaiikkiin ei itseasiassa ole koskaan lisätty tukea volumen säädölle hiirenrullalla, se näköjään toimi "vahingossa" :)

    Täytyy laittaa se toimintaan.

    VastaaPoista
  7. Kiitos vastauksesta. Palautin beta 3:n ja pääsen taas jatkamaan katselua tavalla, joka on optimaalisempi itselleni.

    "Mosaiikkiin ei itseasiassa ole koskaan lisätty tukea volumen säädölle hiirenrullalla, se näköjään toimi "vahingossa" :)"

    :-) Veikkailinkin jotain tälläistä, koska rulla&mosaiikki on toiminut kokoajan vain mosaiikista tuplaklikatussa kokoruutukuvassa toisin kun PiPien kanssa pystyy rullailemaan volyyymia muutenkin.

    Kiitokset taas!

    VastaaPoista
  8. Olisko mitenkään mahdollista saada BBViewer tallentamaan kovalevylle?

    VastaaPoista
  9. Miten bbviewerin mustaruutu ongelman saa korjattua? Ohjelma herkes toimimasta yhtäkkii eikä avaa enää mitään. pelkkä musta ruutu ja lukee "Live 00:00".

    VastaaPoista
  10. Kiitos tuhannestai softastasi. Yritin tuloksetta saada silverlightin toimimaan 24/7:ssa (muilla sivuilla tuntui pyörivän ihan ok jostain syystä...) kunnes turhauduin. Sitten tajusin kokeilla tätä. Emäntäkin on tästä varmasti riemuissaan, ettei tarvitse turhasta maksaa.

    Lahjoittaisin, mutta olen valitettavasti hyvin köyhä tällä hetkellä... :(

    VastaaPoista
  11. Mitä tää softa tarkalleen ottaen vaatii, koska asensin xp:n uudestaan enkä ole sen jälkeen saanut ruutuun muuta kuin "ready" ilmoituksen. Kaikkea on kokeiltu, wmp11 asennettu, korjattu mustaa ruutua ja kokeiltu vlc-moodia. Katsomossa toimii, win7-koneella toimii.

    VastaaPoista
  12. Moikka,

    Tällä kaudelle Vieweria ajatellut tuottaa?

    Jos näin, niin toiveissa tuo 2. lokakuuta mainitsemani volyymi-asian palautus :->

    Joka tapauksessa kiitokset kaikista aiemmista kausista. Enemmän vaivaa olet nähnyt kuin tuotanto suhteessa palkkaan ja maineeseen.

    VastaaPoista