BBViewer 2.2.0 beta 2

Tässä pieni päivitys edelliseen versioon. Kirjautumis ongelmat pitäisi olla nyt korjattu. MH kamerassa on oikea striimi sekä Mosaiikki Mode toimii nyt. Klipit ja InfoCenter tulee vasta seuraavaan.

Helpoin tapa päivittää BBViewer on klikata “Tarkista päivitykset” painiketta valikosta. BBViewer myös tarkistaa päivitykset aina kun sen käynnistää. Valikosta löytyy kohta “Tarkista päivitykset automaattisesti” jolla tämän tarkistuksen voi poistaa käytöstä.

bbviewer_2010_3 bbviewer_2010_4

BBViewer 2.2.0 beta 2 
Lataa asennusohjelma (12.1Mt) (Suositus)
Lataa ZIP (13.9Mt)

BBViewer 2.2.0 beta 2 (ilman VLC:tä) 
Lataa asennusohjelma (1.12Mt)
Lataa ZIP (1.22Mt)

35 kommenttia:

  1. Tulossa mäkki versiota?

    VastaaPoista
  2. zone thanks for bbviewer because this is best way to watch bb!

    dingding

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Nyt toimii mosaiikkimode, hyvähyvä. Vielä laitat semmosen toiminnon että voi säätää viivettä joka kameralle erikseen tossa mosaiikissa niin saa synkattua kuvat samaan tahtiin. Onse tarkkaa.. meneekö jo liian hifistelyksi? ;)

    VastaaPoista
  4. Kiitos. Seuraavaan versioon toivoisin ominaisuutta, että kokoruututilassa hiiren kursori häviäisi kuvasta kahden sekunnin kuluttua, ja tulisi taas näkyviin jos hiirtä liikuttaa.

    VastaaPoista
  5. Pientä viilausta myös muteen ja äänenvoimakkuussäätimeen eli jos pistää muten ja säätää ääntä niin ääni kuuluu normaalisti mutta mute kuvake on kuitenkin vielä pohjassa eli pitäskö sen pompsahtaa pois mutesta automaattisesti kun volumeen koskee?

    VastaaPoista
  6. Apple versiota odotellessa

    VastaaPoista
  7. Erittäin hieno softa. Thumbs up.

    VastaaPoista
  8. paranee vaan vuosi vuodelta.
    katsomon poitäisi ottaa Zonelta mallia siitä miten asiast hoidetaan.

    VastaaPoista
  9. Loistavasti toimii tänäkin vuonna. Pari pikkujuttua:

    - kun on minimodessa mykistettynä ja klikkaa hiirellä ruutua, äänet menevät päälle ja pitää mykistää uudelleen. Sama kokoruututilassa.

    - Toivomus, että kokoruututilasta pääsisi pois ESC:iä painamalla.

    VastaaPoista
  10. Mul ei toimi =( Näkyy vaa harmaata vaik käynnistäsi kuin monta kertaa uusiks ja painasin siit "Korjaa `Mustaruutu` ongelma" Kiitoksia jo etukäteen jos joku osaa auttaa asiaa, vai voiko olla siitä että ei toimi windows 7:ssä?

    VastaaPoista
  11. Olisiko mahdollista saada Mosaiikkimodessa aukeamaan kaikki streamit kerralla? Vaikka asetuksiin valinta. En jatkuvasti tuota katso niin olisi kätevä kun ei tarvitsisi aina erikseen painella Play-nappeja kun haluaa katsoa tapahtuuko talossa jotain. Kiitos loistavasti tehdystä ohjelmasta! Olisiko aika myydä ohjelma Subille :D

    VastaaPoista
  12. Itselläni oli ongelmana, että näytti vain mustaaruutua ja alapalkissa Live 0:00. Itselläni ongelma korjautui kun otin kytkimestä palomuuriasetuksista RTSP (real time streaming protocol) pois päältä. Eli jos sama ongelma ni katsokaa kytkimen/adsl-modeemin palomuuriasetuksista mikäli siellä on RTSP valittuna.

    VastaaPoista
  13. en tiä onko edes mahdollista, mut voiko saada niin
    et tulis pelkkä ääni ja niin et bittivirta tosiaan olis pelkkä ääni, toimis paskemmallakin yhteydellä...

    VastaaPoista
  14. Mikä oli chatin servu ja kannu?

    VastaaPoista
  15. Olen aivan ekaa kertaa käyttämässä bbvieweriä. Paljon kiitoksia Zonelle :) Aivan loistavaa, kun voi pitää kaikki ruudut näytöllä ja kuvan + äänen laatu aivan super. Miksiköhän en ole aiempina bb-kausina tätä tullut ladanneeksi.
    Mutta yksi kysymys. Ruuduissa on sekä ylä, että alareunassa musta alue, "raita", kuuluuko se olla vai millä sen saisi pois ? Koetin sitä "mustaruutu -juttua", mutta raidat eivät lähteneet. Muuten toimii aivan hienosti 2 viikkoa sitten ostetulla tuliterällä läppärillä, jossa Win7 Home Edition 64 bit.

    VastaaPoista
  16. Lisäys edelliseen: lahjoitus lähtee, on tämä niin hieno juttu !

    VastaaPoista
  17. onko seuraavan version ilmestymis aikataulusta mitään tietoa. alkaa tökkiä tosi pahasti yrittää katsoa klippejä katsomonkautta.

    VastaaPoista
  18. linuxilla voi katsoa dc1:stä subin mobiilisivulta.

    VastaaPoista
  19. "Mutta yksi kysymys. Ruuduissa on sekä ylä, että alareunassa musta alue, "raita", kuuluuko se olla vai millä sen saisi pois ? Koetin sitä "mustaruutu -juttua", mutta raidat eivät lähteneet."

    Nuo mustat johtuu Sub:n tarjoamasta videosta. Osassa kameroissa on kuvasuhde hiukan eri kuin toisissa mutta silti ulostulevan materiaalin kuvasuhde pidetään kokoajan vakiona.

    VastaaPoista
  20. "Mutta yksi kysymys. Ruuduissa on sekä ylä, että alareunassa musta alue, "raita", kuuluuko se olla vai millä sen saisi pois ? Koetin sitä "mustaruutu -juttua", mutta raidat eivät lähteneet."

    Ikkunan kokoa voi muuttaa, eikö sillä saa niitä palkkeja pois?

    VastaaPoista
  21. Yhdistetään... Valmis.
    Ruutu kuitenkin musta. Olen koittanut sitä korjaa "mustaruutu" ongelma, muttei se mihinkään vaikuta. Viime vuonna bbviewer toimi loistavasti, mutta nyt ei sitten millään.

    Modeemien ja palomuurien asetuksista en kyllä tajua mitään eli sielläkin saattaa kait olla sitten jotain estoa. Palomuuriin sain lisättyä bbviewerin sallituksi. Neuvoja?

    VastaaPoista
  22. Kannattaa selata modeemista palomuurin asetuksia jos sieltä jostain löytyisi RTSP valittuna. Itselläni oli d-linkin kytkimessä Advanced -> firewall settings ja sietä ko otti RSTP rastin pois ni alko toimimaan.

    VastaaPoista
  23. Todella tyhmä jatkokysymys, miten tai mistä löydän modeemin palomuurin asetukset? Löydän windowsin palomuurin kylläkin ohjauspaneelista, mutta modeemista ei mitään tietoa. Oon sen verta palikka näissä asioissa.

    VastaaPoista
  24. "Ruutu kuitenkin musta. Olen koittanut sitä korjaa "mustaruutu" ongelma, muttei se mihinkään vaikuta. Viime vuonna bbviewer toimi loistavasti, mutta nyt ei sitten millään."

    Paina videon päällä oikeaa hiirtä ja valitse "WMP valikko". Uudesta valikosta valitse "Options". Ilmestyvästä ikkunasta valitse Network välilehti. Siellä muuta MMS ruksit näin:

    [ ] RTSP/UDP
    [ ] RTSP/TCP
    [x] HTTP

    VastaaPoista
  25. Kopioinpa nyt vielä tänne tämän;

    AUTH: *** No ident response; username prefixed with ~

    Tuleepi aina kun connectaan Viewerin chattiin. Yhdistää kyllä ihan normaalisti chattiin tämän jälkeen. Onko tällä jotain suurempaa haittaa/merkitystä mihinkään?

    VastaaPoista
  26. Kiitoksia tosi hyvästä ohjelmasta. Voittaa Katsomo sonnat 100-0.

    Hiiren kursorin piilottamista fullscreen modessa kaipaan niinkuin joku muukin. Muuten tosi jees.

    VastaaPoista
  27. Vinkkinä kaikille joilla on "musta kuva" ongelmaa.

    BBViewerissä vain yksi kamera näkyvissä ja klikkaa hiiren oikealla kuvan päältä -> WMP Valikko -> Options.

    Laita Performance välilehdessä Connection Speediin "Detect connection speed" tai manuaalisesti "LAN 10MB/s or more".

    Kaverilla oli manuaalisesti valittuna 28kbps Modem ja se oli pullonkaulana BBViewerin toimimiselle.

    VastaaPoista
  28. Ite en edes voi klikata tuota WMP Valikkoa :--O Missäköhän vika?

    VastaaPoista
  29. Eihän tuo tarjoa mitään WMP valikkoa, jos klikkaan sitä mustaa ruutua (kuvaa ei siis näy) hiiren oikealla napilla. Harmin paikka, kun ei nyt millään meinaa saada tätä toimimaan, kun katsomo on yksi huonoimpia keksintöjä, mitä tiedän.

    VastaaPoista
  30. Todella hyvä ohjelma. Toivoisin kuitenkin, että kokoruutu tilassa olisi joku tapa, jolla saisi PiP-ruudun näkyviin.

    Jos on jo valmiiksi PiP ikkuna näkyvissä, niin siinä on "Uusi PIP"-valinta, mutta toivoisin tätä siis myös pääkuvaan.

    VastaaPoista
  31. Onko jo Mac versiota?

    VastaaPoista
  32. "Mutta yksi kysymys. Ruuduissa on sekä ylä, että alareunassa musta alue, "raita", kuuluuko se olla vai millä sen saisi pois ? Koetin sitä "mustaruutu -juttua", mutta raidat eivät lähteneet."

    Nuo mustat johtuu Sub:n tarjoamasta videosta. Osassa kameroissa on kuvasuhde hiukan eri kuin toisissa mutta silti ulostulevan materiaalin kuvasuhde pidetään kokoajan vakiona
    ----
    Ikkunan kokoa voi muuttaa, eikö sillä saa niitä palkkeja pois?
    _________
    Kiitos vastauksista. Itseasiassa teinkin juuri niin, että muutin ruudun kokoa. Kuvittelin vain, että asiaan olisi ollut olemassa jokin muu konsti.

    On vaan todella hieno juttu tää BBViewer :)

    VastaaPoista
  33. VASTATKAAAAA ÄKKIIÄ !

    En pysty kirjautuu, alkaa valittaa nimest ja salasanast vaikka kirjotin iha kunnolla kaikki, pitääkö tonne maksaa jotai ??? et voi kattoo, vai mikä siinä si on..

    VastaaPoista