BBViewer 2.0 final

Tässä on lopullinen versio BBvieweristä. Tähän versioon on lisätty Mosaiikki-toiminto, joka auttaa useamman kameran seuraamista samaan aikaan. Lisäksi chattiin on lisätty tuki graafisille hymiöille sekä mahdollisuus poistaa hymiöt kokonaan. Chatin asetuksia voi muokata kun painaa oikeaa hiiren painiketta viesti-ikkunan päällä ja valitsee “Asetukset”.

bbviewer-mosaicmodebbviewer-chat-asetuksetbbviewer-smileys

MultiCamin ja Mosaiikki-toiminnon (mosaiikki-mode) kamerat saa kokoruutu -tilaan kun tuplaklikkaa niitä. Lisäksi hiiren vasemmalla painikkeella voi kontrolloida, mistä kamerasta ääni kuuluu. Hiiren keskimmäinen näppäin sammuttaa kameran.

Näillä näkymin tämä on viimeinen versio, mutta jos suurempia ongelmia ilmenee niin voin vielä yhden version tehdä. Kaikkea en ehtinyt tänä vuonna tehdä ja esim. chatin skrollausbugia en ole saanut korjattua. Tallennusmahdollisuus ei onnistunut tänä vuonna, mutta jos haluat tallentaa niin voit käyttää VLC:tä siihen.

BBViewer 2.0 final
Lataa asennusohjelma (12.1Mt) (Suositus)
Lataa ZIP (13.8Mt)

BBViewer 2.0 final (ilman VLC:tä) 
Lataa asennusohjelma (1.1Mt)
Lataa ZIP (1.1Mt)

 

*EDIT*
Uusi versio on tulossa. Tässä versiossa on aika paljon ongelmia jotka täytyy korjata. Mikäli kärsit chatin “sekoamisesta” laita tekstihymiöt päälle (hiiren oikea painike chatin päällä –> asetukset –> Hymiöt –> Teksti).

26 kommenttia:

  1. Kun klikkasin vahingossa kameroiden x-namiskasta et esim 1 ja 2-kamera näkyy isommalla ja ajattelin sit laittaa taas kaikki kamerat ruutuun...sepäs ei sit onnistunutkaan..nyt toi MosaiikkiMode ei toimi ollenkaan...mitäs tarttis tehdä...poistin ohjelman ja asensin uudelleen mut sekään ei poistanut ongelmaa...toi oli niin hyvä versio, mut pahus kun ei enää pelitä toivomallasi tavalla...

    VastaaPoista
  2. Kameran saa takaisin näkyviin kun klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitsee sen kameran minkä haluaa nähdä.

    Jos haluat palauttaa mosaiikin niin kun se oli alussa niin poista layout.ini tiedosto. Se löytyy sieltä kansiosta mihin asensit BBViewerin (oletus on "C:\Program Files\BBViewer". Tai jos käytössä on Vista tai Windows 7 niin kansio löytyy "C:\Users\käyttäjänimi\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\BBViewer"

    VastaaPoista
  3. Kiitti Zone ihan tuhannesti avusta...sä olet aarre !!! Mä en sit hokannut tota kameroiden lisäyssydeemiä...kiitos. Viewer pelittää taas kuin enkeli ja kiitos vielä hurjan paljon tästä hyvästä ohjelmasta. Terkuin Helence

    VastaaPoista
  4. Wau ja kiitti Zone.
    Tämä versio hipoo täydellisyyttä.
    Ihan uusia ulottuvuuksia BB:N katsomiseen :)

    VastaaPoista
  5. BBViewer on päivitetty. Pari bugia oli jäänyt tuohon julkaisuun. Jos koet ongelmia viestien lähetyksessä Enteriä painamalla niin asenna tämä versio uudestaa.

    VastaaPoista
  6. Hei Zone!

    Miten tuon käytössä olevan layout:n saa tallennettua?

    Näyttäisi että layout.ini tiedosto ei päivity ohjelman sulkemisen yhteydessä.

    Vistassa temppuilee ainoastaan BBViewer:n ikkunan minimoinnin yhteydessä ainoastaan ko. prosessi jää pyörimään ja BBViewer- ikkuna kotoaa (viimeisin päivitys 19/09 klo 9:46 asennettu)?

    On muuten tosi mukava käyttää!!!

    VastaaPoista
  7. 2.0 finalin ainoa bugi näyttäisi olevan "uuden version löytyminen" aina käynnistäessä.
    Toki automaattisen päivitys-tsekin voi ottaa pois päältäkin.

    VastaaPoista
  8. No tuo "uuden version löytyminen" info poistuu kun asentaa tuon uuden version tai ottaa Toki automaattisen päivitys-tsekin pois päältä.

    Mosaiikki toiminnnassa voisi olla oletuksena video-kontrollit pois. Restart- toiminto olisi hyvä olla "hiiren-oikea"- namiskan alla koska kun tuo ko. ruutu jumittuu niin hiiren focus ko. ruutuun siirettäessä ei pysty enabloimaan ko. valikkoa.

    VastaaPoista
  9. Korjaus edelliseen "Restart- toiminto olisi hyvä olla "hiiren-oikea"- namiskan alla koska kun tuo ko. ruutu jumittuu niin hiiren focus ko. ruutuun siirettäessä ei pysty enabloimaan video kontrolleja (Ctrl+2)".

    VastaaPoista
  10. Siis tuosta "BBViewer 2.0 final"- versiosta on myös päivitys jonka asennuksen jälkeen tuo info-poistuu ! :)

    VastaaPoista
  11. Ahaa näitä 2.0final versioitakin oli kaksi. No nyt ei herjaa enää uudesta päivityksestä.

    Kiitos :)

    VastaaPoista
  12. Mosaiikki näyttöön Url:n kopiointi?

    VastaaPoista
  13. Mutta anyway KIITOKSET Zonelle BBViewristä myös tänä vuonnakin !!!

    VastaaPoista
  14. Tämä ohjelman pätkä on niin hyvä, että sitä on oikeastaan vaikea edes ymmärtää. Ainoa miinusmerkki tulee siitä, että BB:tä katsoessa meinaa jäädä työt tekemättä ja se on osittain tämän loistavan softan syytä ;-)

    VastaaPoista
  15. Joo tätä ZONE:n BBVieweriä kuvaa hyvin tuo entisen erään pankin mainos "TOSI ON !!!", vielä helpommin jää koukkuun BB:hen kun näkee tuon uuden mosaikki- näytön kautta kaikki kamerat saman aikaisesti eikä tarvitse Kärsiä tuosta Maikkarin version toimimattomuudesta ...

    VastaaPoista
  16. Pieni juttu mutta: saako nää alueet jotenkin pois?
    http://img41.imageshack.us/img41/542/13780950.jpg

    En tykkää kun on turhaa tilaa käytössä :P

    Mahtava päivitys muuten. Tosi kätevää kun voi siirtää äänet toiseen kameraan vaan kuvaa painamalla :)

    VastaaPoista
  17. Miksi mulla ei toimi tuo mosaiikkimode?? Eka kerralla se tuli kun latasin tuon uusimman version mutta ei tullut kuvia. Olen ladannut monet kerrat uusiksi tuon uusimman version mutta aina vaan.. ei toimi ja välillä koko windows lakkaa toimimasta. Jonkun kerran kysyi verkon salasanaa tms... kääk mitä pitäis tehdä?? Windows vista mulla siis. Muuten pelittää oikein hyvin tää viewer ja on kiva sovellus todellakin! T Martsuli

    VastaaPoista
  18. Mosaiikko modessa tulee ensin tyhjä ruutu jonka keskellä on nappula Play jota painettua ruuttuun tule ko. kameran kuva.

    VastaaPoista
  19. Moi,
    mä en saa asennettua tuota uusinta uutta koneelleni. Se herjaa heti alussa, että jotain ...exe...ei saada sennettua koneelle. Jos ohitan sen, asentuu loppu, mutta ei kuitenkaan tätä uusin versio ala toimimaan. Näkyy vain se edellinen versio. Olen aika tumpelo näissä, mutta kuiten edellinen asentui ja pelitti hienosti. Haluisin tän uusimmankin. =)
    Mitä teen väärin?

    VastaaPoista
  20. Itellä herjaa aina, että "Määritettyä osaa ei löydy".
    Löytyykö tohon minkälainen ratkaisu?

    VastaaPoista
  21. Ei oikein toimi.. Access Violationia tulee ja ohjelma jumittuu. Pitää oikein tehtävienhallinnan kautta käydä prosessi sulkemassa. Tapahtuu silloin kun esim ensin siirtelee kameroita mosaiikkitilassa eri asetelmiin ja sen jälkeen yrittää sulkea ohjelmaa.

    VastaaPoista
  22. Missähän vika, kun klikkasin mosaic modea, niin nyt en pääse tuosta näkymästä enää pois ns. normaaliin yhden ruudun katsomiseen. Päävalikko on kokonaan kadonnut, eikä auta vaikka sen ruksii päälle (ctrl+1).

    Mistään ei löydy myöskään niitä vaihtoehtoja mistä valitaan kopioi osoite jne. jne.

    Vista-koneessa nämä ongelmat.

    http://img9.imageshack.us/img9/7033/bbvt.jpg

    Kiitos.

    VastaaPoista
  23. Hei Zone!

    Tuo BBViewer oikuilee tosin pahoin!!
    Access violation tulee melkein joka kerta kun sammuuttaa BB-selaimen. Access violationin jälkeen ainoastaan BBViewer- prosessin poisto task-managerin kautta saa BBViewerin sammuttua.

    BBViewer- prosessi jää muutenkin pyörimään usein...

    Putsaako ohjelma sulkeutuessaan kaikki luodut objektit ja muun tauhkan pois?

    Tuo on varmaankin tehty C++ (Borland) ?

    Ongelmat poistuvat tietsikan uudelleen käynnistämisen jälkeen mutta oikuilu alkaa tuon
    jälkeen tosi pian vaikka uudelleen käynnistäminen sijaan on tehty shutdown joka putsaa kaiken ylimääräisen muistista.

    VastaaPoista
  24. Tämä versio on melko buginen ja uusi versio on tulossa.

    - Chatin "sekoamisen" voi estää kun laittaa teksti hymiöt päälle.

    - Mosaiikki mode on hiukan hankala kustomoida. Korjausta tuskin tulee tänä vuonna koska homman selvittäminen/uudelleen kirjoittaminen vie todella paljon aikaa. Suositus on että sammuttaa kaikki kamerat ennen kuin alkaa siirtelemään mosaiikki ikkunoita.

    VastaaPoista
  25. Saisikos nuo äänikontrollit vaikka tuohon videokontrollien (play/stop/restart) viereen, kun tahtovat katoilla aina jos on enemmän kuin yksi feedi auki mosaiikkimodessa? Kun tuo on ainoa ongelma joka itselläni on tämän kanssa :)

    VastaaPoista