BBViewer 1.0 beta 1

Uusin versio on saatavilla. Tähän versioon on bugi korjausten lisäksi lisätty Info Center ja hymiö tuki. Info Center on erillinen ikkuna josta näet Big Brotheriin liittyvää tietoa. Muun muassa uusimmat uutiset ja viikko- sekä päivätehtävät löytyy sieltä. Hymiö tuki lisää graafiset hymiöt sekä mahdollisuuden poistaa ne kokonaan. Toistaiseksi vain perus hymiöt on tuettuna.

BBViewer 2008 alkaa olla valmiina. 1.0 final on viimeinen versio joten jos vielä on jotain pieniä toiveita tai ongelmia, nyt kannattaa mainita ne.

info_centerchat_smileyschat_topic

*Edit*

Unohdin mainita että klippigalleriaan on lisätty subject videot.

subject_videos

BBViewer 1.0 beta 1 
Lataa asennusohjelma (937kt)
Lataa ZIP (795kt)

17 kommenttia:

  1. latasin, hienoa työtä. Kiitos!

    VastaaPoista
  2. Tästä ei enää BB:n katselu parane! Kiitokset!

    VastaaPoista
  3. Hei! Viewer on ollut suureksi avuksi ja iloksi tässä addiktiossani, kiitos kaunis. :) Jos saa toivoa niin pause-napille olisi myös kovasti käyttöä!

    VastaaPoista
  4. Muutama pienenpieni toive ja huomio lähestulkoon täydelliseen ohjelmaan:

    Info Center-sivut näkyy ainakin mulla Times New Roman-fontilla, esim. Arial olisi mun mielestä paremman näköinen.

    Viewerin koko muuttuu isommaksi aina Klipit- ja Chat-nappien painamisen jälkeen. Mulla on Viewer siis yleensä alanurkassa tosi kapeaksi hiirellä vedettynä ("aina päällimmäisenä"), silloin kun ei ole kokoruututilassa.

    Kustomoi-asetuksissa: DC1, DC2 jne. on kahteen kertaan (oiskohan jotain muitakin); BB-uutisten linkit näkyvät siellä myös (ainakin sen jälkeen kun on painanut pääikkunan BB-uutiset-nappia), niille tuskin tulee asetettua pikanäppäimiä. ;)

    Suuri kiitos tänäkin vuonna, kaljarahaa tulossa...

    VastaaPoista
  5. Katselimen login lakkasi toimimasta (pari päivää ehti toimia ihan ok) ja nyt tulee vaan "Login Failed! Wrong result code" -ilmoitus. Löytyiskö syytä mistä johtuu ja ohjeita kuinka tuon saa korjattua?

    VastaaPoista
  6. tuon aikaisemman kommentin mainitsemat asiat tuli meikäläiselläkin, mutta asia korjaantui ohjelmasta riippumattomista syistä. pause-nappia minäkin toivoisin, koska tulee usein katsottua koosteet myöhemmin. mahtava ohjelma kyl! vaikka ei itseäni haittaa, mutta aikaisempi huomautus "klippi galleriasta" on häirinnyt kommenteissa.
    ja viä lisäks mahtava Kiitos!
    -whilmo

    VastaaPoista
  7. Pari kertaa tullut sama popup-ikkuna monta kertaa toistensa päälle: "Socket error #10054 - Connection reset by peer", ilmeisesti chat-yhteys on katkennut.

    VastaaPoista
  8. Hei! Sellainen toive vielä tuli mieleen, että voisiko mute/unmute-vaihtoehdon saada minimoden valikkoon? Pidän ikkunaa usein näytön reunassa hiljennettynä & pienennettynä - *tosi* pienenä, kun on vähän ahdas näyttö, niin että vaikka valitsen "näytä videokontrollit" valikosta, äänenvoimakkuussäädin jää reippaasti ulkopuolelle. Siksi olisi kätevää jos tarvitessa voisi taas laittaa äänet päälle sieltä valikosta. Mutta nou hätä jos ei onnistu, tää on loistava näinkin. :)

    VastaaPoista
  9. Ei muuta sanottavaa kuin iso kiitos :)

    VastaaPoista
  10. Mites se screencapture toiminto, olisi tarpeellinen eikä varmaankaan vaikea lisäys. Muutoin kyllä todella hyvä ohjelma, ongelmia ei käytännössä ole ollut lainkaan.

    VastaaPoista
  11. Kiitos jälleen kerran. BB-Viewer nostaa katselunautinnon ihan uudelle tasolle. Vinkki: Lisää ohjelmaan mahdollisuus suoraan klikkaamalla tukea ohjelman ylläpitoa PayPalin kautta. Ainakin itse lahjoittaisin mielihyvin, niin kauan kuin se olisi täysin vapaaehtoista.

    Ps. Jos joku kaipaa screen capturea, niin kun Windows MediaPlayerin asetuksista Suorituskykys->Lisäasetukset ottaa kerrostukset pois päältä, niin screen capture onnistuu normaaliin tapaan PrntScrn-nappulalla.
    t. borg

    VastaaPoista
  12. Käytössäni on lähes kokoajan "Kirjaudu automaattisesti" sekä "Toista automaattisesti > DC1".

    Näiden seuraksi tahtoisin ehdottomasti option "Kokoruutu automaattisesti käynnistettäessä" tjmsp.

    Versiossa 0.8 minulle tuli usein floating point error yms. kameraa vaihdettaessa, mutta toistaiseksi 1.0 beta 1 on pitänyt nämä kurissa

    VastaaPoista
  13. Miksi muuten joskus vaikkapa DC1:stä katsellessa videovirran katketessa voi ruutuun jämähtää buffering 10%, joka ei juurikaan liiku, tai toipuu pitkän pätkimisen ja pysähtelyn jälkeen - mutta DC1:n klikkaus uudemman kerran pistää videon taas pitkäksi aikaa pehmeästi pyörimään?

    Voisiko ohjelma tehdä tämän yhteyden ottamisen virkistämisen automaattisesti, jos buffering pysähtyy johonkin arvoon pitkäksi aikaa?

    VastaaPoista
  14. Pystyykö tällä ottamaan screenshotteja vai tarviiko olla joku erillinen ohjelma?
    ainakaan print screen namiskalla ei pysty ottamaan

    VastaaPoista
  15. Ois kiva jos pystyisi lisäämään chattiin graafisia hymiötä bbviewerissä

    VastaaPoista